Wie zijn we

Bo Virovska
KJ Instructrice, regio Amersfoort
KJ Dealer Nederland

Hallo, iedereen!

Ik ben Bo Virovska, een Dealer en Kangoo Power™, Kangoo Dance™ en Kangoo Discovery™ instructrice in Nederland. Mijn droom is een sterke KJ Team in Nederland op te bouwen.

Ik ben in 2015 begonnen en momenteel ben ik ook een dealer voor alle Kangoo Jumps producten en opleiding programma’s.

Ik ben dol op jumpen, lezen, van het leven genieten en reizen.

Luiza Maria Trofeo
KJ Trainer Nederland

My name is Luiza, originally from Romania I came to The Netherlands at the end of 2014. As soon as I have arrived here, the first thing I did, was to search for KJ classes because I was dying to attend one. I couldn’t find anything, so I took the right steps to becoming a KJ instructor myself and teach lessons. After 2 years of being active and seeing that classes are really growing, I thought why not train other people to become KJ instructors as well, so in October 2017 I became Kangoo Jumps Trainer.

Join my workshops to discover together the KJ world and to grow.

Cindy Bakker
KJ Instructrice, regio Utrecht

Een avonturier, reiziger, loyale vriendin en Kangoo Jumps instructrice. Mijn naam is Cindy en ik kan niet wachten om jullie kennis te laten maken met Kangoo Jumps®.

Vergeet even al je problemen, trek de Kangoo Jumps rebound schoenen aan en doe mee met mijn vrolijke lessen!

Wim Thiehatten
KJ Instructeur, regio Enschede

In 2016 begonnen met Kangoo Jumps® bij Universiteit Twente. Later dat jaar begonnen als backup instructeur. Om het officieel te maken heb ik uiteindelijk eind 2017 mijn licentie Kangoo Power™ gehaald. Ondertussen heb alle 5 licenties: Kangoo Power™, Kangoo Kick & Punch™ en Kangoo Discovery™, Kangoo Dance™ en Kangoo Boot Camp™.

In het dagelijks leven ben ik Financieel Begrotingsmedewerker bij de Universiteit Twente.

Locatie: Universiteit Twente, backup instructeur.

Anka van de Vondervoort- Dinga
KJ Instructrice, regio Breda

Mijn naam is Anka Dinga ben Gecertificeerde Kangoo jumps Instructrice in Nederland voor drie programma’s Kangoo power™, Kangoo Kick and Punch™ en Kangoo Dance™.

Elke maandag om 19 uur en woensdag van 18 uur zijn er lessen te volgen in Breda bij Kangoo Club Anka Dinga Sportcentrum Breda Topaasstraat 13 , 4817 HA Breda.

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/KCAnkaDinga

Rowan Clist
KJ Instructrice, regio Utrecht

Hoi ik ben Rowan en ben sinds 2019 Kangoo Jumps instructrice in de Kangoo Power™ en Discovery™ programmas. Kangoo Jumps® lessen zijn geschikt voor ons allemaal, jong, oud, super sportief, minder sportief, en zelfs voor ons die een wat vollere lichaam hebben en graag dat willen veranderen. Ik heb zelf heel veel van mijn extra kilootjes verloren met de Kangoo Jumps rebound schoenen en wil graag dit fantastische manier van sporten en afvallen met iedereen delen.

Nienke Buiskool Leeuwma

Mijn naam is Nienke Buiskool Leeuwma, 35 jaar en woon in Amersfoort Vathorst met mijn kindje. Ik werk als ervaringsdeskundige en EMDR therapeut voor onder andere slachtoffers van huiselijk geweld. Daarnaast werk ik als ICT’er in de crypto en geef ik Hip Hop Fusion dansles aangevuld met het geweldige Kangoo Power™ en Kangoo Dance™ programma’s op de populaire Kangoo Jumps rebound schoenen.

Loesje

Ik ben Loesje en sinds 2015 ben ik Kangoo Power instructrice en geef ik elke woensdagavond les! Deze les vind je in Best (dichtbij Eindhoven) waar ik onder de naam Loesje Ladies Fit groepslessen voor dames aanbied.Kangoo Power is enorm leuk om te doen! Je krijgt er energie van en kunt je lekker uitleven in de bewegingen en de muziek.Het is elke week een feestje!

In 2010 ben ik afgestudeerd aan de dansopleiding van het vroegere CIOS en in de jaren erna heb ik nog verschillende opleidingen, cursussen en certificaten behaald voor alle lessen die ik op dit moment geef! Naast Kangoo Power geef ik ook les in Essentrics, Streetdance, Musical, Kinderdans, Peuterdans, Ballet, Steps en Power!

Ana-Maria Ringlever

Ik ben Ana-Maria Ringlever. Ik woon sinds vijf jaar in Krimpen aan den IJssel, ben getrouwd en moeder van een zoon. In mijn werk ben ik druk bezig als electrotechnisch ingenieur aan de ontwikkeling van offshore windparken, maar daarnaast heb ik nog genoeg tijd voor andere zaken. Sport is mijn grootste passie en dat combineer ik graag met het inzamelen van geld voor goede doelen.

Mijn liefde voor Kangoo Jump begon toen ik een paar Kangoo Jump Rebound schoenen voor mijn verjaardag kreeg en ze leerde te gebruiken in allerlei cross-training activiteiten. Hier in de omgeving kon ik echter nergens goede cursussen vinden, en heb daarom besloten om zelf Kangoo Jump Instructor te worden en zo deze workouts ook hier te kunnen aanbieden. Kangoo Jump is namelijk een van de leukste manieren om samen lekker bezig te zijn, fit te worden en calorieën te verbranden zonder dat je het in de gaten hebt.

Mijn doel met deze workouts is dan ook om anderen te helpen met een hoop positieve energie gezonder en blijer te worden .