Programma’s

Kangoo Power Programma

Kangoo Power is een explosief, zeer motiverend programma, speciaal ontwikkelt om de uitdaging aan te gaan, voor het opbouwen van spierkracht en uithoudingsvermogen. Elke beweging is ontworpen om zich te concentreren op de core stabiliteit. Basis bewegingen zijn makkelijk te volgen en kan worden uitgevoerd met groeiende complexiteit en intensiteit. Dit programma is geschikt voor een breed scala aan deelnemers, ongeacht van fitness niveau.

Kangoo Boot Camp

Het kan worden georganiseerd voor één, twee of twintig personen. Deze les is een combinatie van zowel cardio als krachttraining. Het programma is zeer geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. In tegenstelling tot de Kangoo Power en Kangoo Dance, heb je voor Kangoo Boot Camp niet de coördinatie vaardigheden nodig die je nodig hebt bij lessen op muziek en heb je geen ruimte nodig op een sportschool omdat de lessen vooral buiten plaatsvinden.

Kangoo Discovery voor kinderen

Kangoo Discovery programma is speciaal ontwikkeld voor jonge mensen, van alle leeftijden boven de 5 jaar. De lessen zijn bedoeld om de coördinatie, uithoudingsvermogen, een goede lichaamshouding en zelfbeeld op te bouwen. Met Kangoo Jumps rebound schoenen zetten kinderen negatieve energie om in positieve, in een leuke en plezierige training die zowel lichaam en de hersenen zal uitdagen op de meest interactieve, innovatieve manier. (dit gebeurd overigens ook bij volwassenen)

Kangoo Kick & Punch

Deze contactloze, niet-agressieve en anti- stress buster zal je hele lichaam uitdagen en je het gevoel geven dat je de wereld aan kunt! Deelnemen aan dit programma is een geweldige manier om stress om te zetten in positieve energie. Wanneer u deelneemt aan het Kangoo Kick programma profiteert u van meer kracht en ontwikkelde spierspanning. Het zal ook helpen om uw houding te corrigeren en uw evenwicht te verbeteren. Kangoo Kick is een complete lichaam workout.

Kangoo Dance

Kangoo Dance is een traditioneel aërobe programma op de Kangoo Jumps Rebound schoenen. Het zal u helpen vet te verbranden, gewicht veel sneller dan ander aerobicsconcept verliezen. Het programma is zowel functioneel als motiverend, leert deelnemers effectieve sprongtechnieken voor meer plezier, terwijl letsel door biomechanische stress wordt voorkomen.

Je werkt aan je buikspieren, bekkenbodem en rug en dat staat gewoon op de Kangoo Jumps Rebound schoenen! Dus stel je voor wat je bereiken met het volledige spectrum van oefeningen opgenomen in het programma.

Kangoo Running Clinic

Dit programma zal uw techniek verbeteren en helpen om eventuele onevenwichtigheden in je lichaam te corrigeren, met behulp van verschillende oefeningen te versterken en verlengen van de spieren. Toenemende flexibiliteit is ook een onderdeel van de Running Clinic programma, die zal helpen verlengen van uw lichaam en helpen bij het voorkomen van letsel.

Je werkt aan je buikspieren, bekkenbodem en rug en dat staat gewoon op de Kangoo Jumps Rebound schoenen! Dus stel je voor wat je bereiken met het volledige spectrum van oefeningen opgenomen in het programma.